duminică, 22 noiembrie 2015

Accesorii: papioane, cravate by Maria-Belini si lavaliereBine ati venit dragii mei!
Va multumesc ca ati ales Salonul Maria-Belini.

Te pregatesti pentru un eveniment important din viata ta si esti pe ultima suta de metri? Ti-ai ales costumul si camasa si vrei sa iti personalizezi tinuta?
Nimic mai simplu, salonul maria-belini iti ofera o gama larga de accesorii pentru a da personalitate, originalitate si unicitate tinutei tale.

Vreau sa va prezint o serie de papioane, bogate prin diversitatea culorilor si a materialelor folosite. 
Ramane la optiunea fiecaruia sa poarte aceste papioane cu batista la buzunar sau nu. 
Nu se putea fara  papioane handmade cu cristale.
Salonul nostru merge si mai departe si cum am mai spus imaginatia nu are hotare, am creat un set de lavaliere by Maria-Belini iar succesul acestora nu s-a lasat asteptat. Este varianta perfecta pentru a iesi din tiparele monotoniei. Cravata by Maria-Belini este un accesoriu vestimentar estetic prin excelenta, prin detinerea unui design inovator , alura de finete prin linia croielii revolutionare te face unic!

Aceste cravate este indicat sa se poarte cu veste la fel ca lavalierele. Eu le-am pozat pe manechin fara vesta. Este si aici la alegerea fiecaruia.
Indrazneste!
 Fii tu insuti!

Nelipsite sunt lavalierele.
Lavaliera, spre deosebire de cravata care este utilizata des, in viata de zi cu zi, sau spre deosebire de papion si esarfa care sunt purtate la diferite evenimente mondene, este purtata in special la nunti, de catre mire, datorita lookului aristrocratic pe care il da. Lavaliera este un accesoriu obligatoriu pentru o tinuta festiva .Pe aceasta pagina ve prezint produse proprii, realizate cu multa dragoste si cu migala la un standard inalt al calitatii, pentru toate gusturile posibile. Confectionarea papioanelor, lavalierelor by Maria-Belini, lavalierelor se realizeaza din materiale cum ar fi: satin, matase uni sau imprimata, stofa sau din orice fel de material pe comanda. Fiecare piesa esta prevazut cu inchizator si reglor, avand posibilitatea de a se regla pentru orice masura.
Azi  vei afla mai multe despre aceasta mirifica lume a accesoriilor.
Chiar de la lansare brand-ul maria-Belini s-a afirmat prin calitatea  superioara a realizarii pieselor.
Sunt intrebata frecvent ce as recomanda la un anumit tip de eveniment. Papionul, lavaliera este accesoriu preferat de majoritatea domnilor la diverse ocazii. Recomand cu drag si cravatele cu amprenta Maria-Belini si nu veti regreta!
Daca gama de produse expuse nu te satisfac, salonul nostru lucreaza pe comanda orice produs, timpul necesar confectionarii dureaza de la o ora la cateva ore in functie de complexitatea modelului.
Pentru comenzi mai mari (minim 10 buc) atelierul necesita un timp mai indelungat de confectionare care variaza de la o zi la o saptamana. Aceste comenzi beneficiaza de reduceri si vanzari tip en-gros.
De exemplu daca astazi plasati o comanda si ea intra in prima parte a zilei ea este expediata in cursul aceleasi zile daca produsele se afla in stoc, astfel coletul poate ajunge in urmatoarea zi.
Contacteaza-ne la numarul de telefon afisat sau la adresa de mail.

Pentru a vizualiza intreaga gama de produse vizitati site-ul nostru 


Cu drag Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu