marți, 19 mai 2015

AtelierMaria Belini este un atelier de creatie vestimentara de dama.

  De mic copil am inceput sa creez, sa modific, sa reinventez orice piesa vestimentara. 


Cu o experienta de peste 20 de ani inca redefinesc conceptul de frumusete si eleganta, de stralucitor si nu in ultimul rand de unic, un sentiment care te face speciala, pentru ca fiecare in parte sunteti unice.
  Daca pentru tine conteaza calitatea materialului, dragostea pentru detalii, finisaje, unicitate, originalitate, atunci bine ai venit!

  Imaginatia nu are hotare! 


Fie rochii de seara, rochii de zi, deux-pieces, rochii de mireasa, papioane sau diversitatea modelelor, stilurile diferite, linia croielii, toate tind sa anticipeze dorinta ta pentru a arata impecabil. Fiecare piesa vestimentara este realizata dupa schitele mele sau modele aduse de tine. Totul se poate redefini pentru a scoate in evidenta frumusetea fiecarui tip de silueta.

Daca vrei ca toate privirile sa se intoarca dupa tine, trebuie sa fii într-o dispozitie buna, vesela si sa iti placa cu ce esti imbracata. Moda din zilele noastre iti permite sa te exprimi în orice mod posibil, asa ca trebuie sa fii femeia care vrei tu sa fii.

Nu purta niciodata ceva in care nu te simti comfortabil! Atunci cand te simti comfortabil, vei fi încrezatoare si frumoasa.

   Fii increzatoare! Indrazneste! Zambeste!

  Dorinta mea este sa creez un brand respectat si valoros, intr-o continua transformare concentrata mereu pe un design inovativ, spontan si vaporos.


cu drag, lumina si iubire,
 MariaNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu